Відомий співак і народний артист України, ректор і президент Київського університету культури і мистецтв Михайло Полавський має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах.

Цього разу, у своєму Instagram, артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok, де використовував оригінальний відеомонтаж.

Так, Поплавський у своєму новому ролику підійшов до лавіруючого білого кола, який незабаром перетворив "співаючого ректора" на білого чоловічка. Закінчується все тим, що Михайло Поплавський сам стає тим самим колом і все починається з початку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Більше магії дивіться в моєму TikTok (активне посилання в шапці профілю)",- підписав Відеоролик артист.

"Круто придумали", "Магія😍", "Поплавський в тренді💯✋", "Весело як завжди", "Я підписана на вас у тік ток 🔥", "Дякую за настрій 👏", "Зараз буде щось неймовірне ❤️", "Креативненько", "Дуже оригінальне відео🔥", "Гордість України та кумир мільйонів", "Чудова ідея мені подобається👏", "Модно, стильно, молодіжно", - захоплювалися в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нестаріючий Поплавський показав своє сало всій Україні: ще й студенток підключив

Як повідомляє портал «Знай.иа» Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва своєю "забавою": "Не відпускає"

Також «Знай.иа " писав, що Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь