Відомий радянський виконавець і колишній соліст групи "Ласковый май" Юрій Шатунов повідомив про швидку зустріч з шанувальниками.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що епоха "Ласкового мая" закінчилася десятки років тому, один із солістів групи Юрій Шатунов користується популярністю і донині. На даний момент артист виступає в якості сольного виконавця, що приносить йому не меншу славу і заробіток.

У той же час Шатунов не забуває і про шанувальників в соціальних мережах, де він ділиться новинами з життя і публікує свіжі знімки. Цього разу Виконавець поділився радісною новиною-трохи більше, ніж через місяць він особисто побачиться зі своїми фанатами на концерті.

На опублікованому відеоролику Юрій Шатунов постав у студії звукозапису і нагадав шанувальникам про свої концерти:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як ви встигли помітити, я перебуваю в студії. А чому? Тому що я готую нову концертну програму. Оскільки в травні місяці я їду на гастролі. До зустрічі на концертах!",- заявив Виконавець.

Фанати Шатунова були у нестямі від радісної новини, про що написали в коментарях під постом.

Нагадаємо, що Юрій Шатунов розповів, що його аккаунт з піснями культового колективу був видалений з сайту "Ютуб".

Як повідомляв портал Знай.uа, сусіди розкрили правду про ставлення Шатунова до дружини і дітей: "подати на мене в суд".

Також Знай.uа писав, що Юрій Шатунов висловив співчуття з приводу передчасної смерті Олександра Прико.