Сьогодні, 3 квітня, в Жулянах на Карла Маркса, 92, вибухнув газ. В результаті вибуху був знищений гараж і частково був пошкоджений сусідній будинок і літня кухня. Рятувальники відразу ж приступили до розбирання конструкцій і пошуку можливих постраждалих.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Києва.

Повідомляється, що повідомлення про вибух надійшло рятувальникам 3 квітня, близько 15:43. До місця виклику негайно були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

фото: dtp.kiev.ua
фото: dtp.kiev.ua

За попередніми даними стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння в окремому гаражі. Як розповіла власниця гаража, в зруйнованому приміщенні нікого, на щастя, не було.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

фото: dtp.kiev.ua
фото: dtp.kiev.ua

О 20: 27 всі роботи були завершені. Жертв і постраждалих в результаті цієї події немає.

На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м.Києві, а також 3 одиниці техніки та 17 рятувальників Київської аварійно-рятувальної служби.


Причину виникнення вибуху встановлюватимуть правоохоронці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках - "Зберігайте спокій!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Потужний вибух газу зруйнував відразу 7 квартир у багатоповерхівці: є загиблий і поранений

Також «Знай.иа " писав, що Вибух у квартирі відправив двох чоловіків на той світ, очевидці в паніці: "Граната?"