Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив про те, що Україна відмовляється від засідань у підгрупі через участь так званого експерта "ДНР".

Офіційна делегація з Києва не братиме участі в переговорах, поки ОБСЄ (Організація з безпеки і співробітництва в Європі) не виключить з переговорів Майю Пирогову.

Леонід Кравчук, скріншот відео
Леонід Кравчук, скріншот відео

"Українська делегація вже продемонструвала свою позицію: як тільки ця персона з'явиться на переговорах, ми не будемо навіть пояснювати чому, але ми залишаємо переговори на період, поки Хайді Грау не доб'ється виключення її з переговорного процесу. Наша делегація залишає переговори, поки це не буде зроблено", - заявив Леонід Кравчук.

Хайді Грау виступає спецпредставником голови ОБСЄ в ТКГ. Глава української делегації також зазначив, що не знає, чи з'явиться так званий експерт "ДНР" На наступному засіданні. Адже раніше повідомлялося, що запрошена з Донецька російською стороною Майя Пирогова захворіла і не може бути присутньою на консультаціях.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леонід Кравчук / скріншот з відео
Леонід Кравчук / скріншот з відео

Нагадаємо, глава ОБСЄ Анн Лінде вирушила на Донбас: "Відкрили очі". Глава ОБСЄ спільно з представниками командування ООС і міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою ознайомилися з пропускним режимом на КПВВ

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського оцінили вартість відновлення Донбасу, сума астрономічна

Знай.ua писав, "Росія - щедра душа": окупаційний "мер" Дебальцевого подарував дитсадку кухонний віночок