Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту" Танці з зірками " Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїми перевтіленнями.

Цього разу вона зі своїм спів-ведучим Потапом в "Ліпсінк баттл" перевтілилися в культову співачку Брітні Спірс і запалили на сцені в її образі.

"Ліпсінк баттл" - проект, в якому на одній сцені зібралися 36 найвідоміших співаків, акторів, телеведучих і влаштували справжній перформанс пародій, і забувши про вік, статус, позбувшись будь-якої скутості, розважаються на сцені під улюблені хіти.

У фан-акаунті Тіни Кароль "Фантіна" опублікували коротке відео, де Тіна Кароль і Потап від першої особи співають пісню Брітні Спірс.

І якщо Потап вибрав для нового випуску білий костюм, то Тіна вразила спокусливим чином в синій сукні з вирізами і прозорими вставками під грудьми і на ногах. Образ вона доповнила високою зачіскою з косою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Таке перевтілення сподобалося шанувальників і вони залишили смайлики захоплення і коментарі під відео.

"Ух,Тіна🔥", " улюблена композиція Брітні...))) Яскраво💎", - пишуть коментатори.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Ліпсінг батл", ведучою якого Тіна є разом з продюсером і репером Потапом, з'явився яскравий колаж, на якому порівняли вбрання знаменитості в двох випусках проекту. Так, артистка з'являлася на сцені в образі з довгою латексною сукнею з відкритими плечима і білосніжною сорочкою, доповнюючи наряд макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою з високим хвостом.

Раніше ми повідомляли, щаслива Тіна Кароль в білій сукні порадувала радісною новиною.

Як повідомляв "Знай.uа", у Тіні Кароль розкрили те, за що в неї "закохався" Дан Балан.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль і Дан Балан випадково розкрили свої стосунки.