Перший квітневий понеділок обіцяє бути свіжим і місцями морозним.
Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
5-го квітня протягом усього дня температура буде коливатися близько + 7 +12 градусів, в західних районах можливо підніметься і до + 14 градусів.
"Найсвіжіше буде в прибережних наших зонах, очікується +4+9 градусів, а в Карпатах навіть у денні години - до "мінусів".
До речі, невеликий мороз очікується найближчої ночі в більшості наших частин, крім південної. У понеділок на Заході України, хоча і буде відносно тепліше, проте комфортність розмиється сильним Південно-західним вітром", - розповіла синоптик.
У понеділок не варто забувати і про опади, які пройдуть на Півдні, Сході і місцями в центральних областях, які східніше.

На решті території України поки - без істотних опадів.
У Києві найближчої ночі варто очікувати від 1 морозу до 3 градусів вище 0. Вдень стовпчик термометра підніметься до + 10 градусів. Опади малоймовірні.
При цьому, за словами Діденко, новий тиждень принесе українцям погодні "сюрпризи".
"Вже у вівторок почне заходити в західні області холодна повітряна маса, яка пошириться протягом Благовіщення і 8-го квітня далі по Україні. А з півдня прижене активний циклон з опадами. І, об'єднавшись, вологий циклон з півдня і холодна повітряна маса з півночі (за попередніми прогнозами), зумовлять вкрай несприятливу погоду в середу-четвер: місцями сильні опади і штормовий вітер",- написала Ддиденко.
На Заході, Півночі та подекуди в центральних областях України можливі снігопади та налипання мокрого снігу.
Схід, південь і значна частина центру отримають від циклону дощі, а також сильний, ледь не штормовий вітер.
У столиці буде відносно спокійно, проте є багато шансів на складну синоптичну ситуацію з мокрим снігом і сильним вітром протягом 7-8 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карпати накрило снігом посеред весни, синоптики ошелешили прогнозом: "у квітні-як у листопаді"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кошлатий злодюжка вирвав мікрофон у ведучої в прямому ефірі: "стояти!"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Також «Знай.иа " писав, що Стихія зіпсує українцям настрій на вихідних: як примхлива жінка