На іспанському острові Майорка німецький сімейний лікар підробляв тести на COVID-19 для туристів за окрему плату.

Про це пише німецьке видання Focus.

Повідомляється, що на іспанському острові Майорка сімейний лікар з Німеччини вирішив підзаробити на туристах, скориставшись ситуацією з пандемією. Медик видавав відпочиваючим негативні результати тесту на COVID-19, при цьому, не провівши тестування. За свої послуги він брав 80 євро з людини.

На такий "заробіток" медика підбив той факт, що всі центри тестування на коронавірус на Мойрке зараз переповнені, а без негативного тесту туристів не випускають з країни, змушуючи залишатися в готелі до повного одужання.

Майорка / фото: Hullernuc
Майорка / фото: Hullernuc

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Підроблений негативний тест вдалося роздобути журналісту, який якраз проводив розслідування з цього приводу і зняв все на приховану камеру. Тепер, після оприлюднення факту, німецький лікар відмовляється давати коментарі щодо звинувачень на його адресу.

Незважаючи на всі заклики утриматися від поїздок і жорсткі вимоги до відпочиваючих на Майорці – комендантська година, гастроограничения і тестування – тисячі туристів полетіли на Майорку на початку Великодніх свят.

Нагадаємо, що у Києві приватна лабораторія попалася на виготовленні липових результатів тесту на коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом невідомі викрали з Нової Пошти мотоцикл, який прибув як посилка.

Також Знай.uа писав, що нові стандарти дитячого харчування: депутати пропонують заборони і вимоги.