Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову опублікувала новий знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина продовжує радувати фанатів своїм оновленим зовнішнім виглядом.

Таким чином повідомляється, що в цей раз в стрічці пiдписникiв з'явився квадратний знімок самої дівчини, і при цьому, видно тільки частина обличчя. Фотографія ніби занадто наближена.

Знімок зроблений вже в оновленому образі дівчини-блондинкою і з чубчиком. Раніше співачка розповіла про те, як їй складно було виходити з чорного кольору. На це пішло не менше шести тижнів. Вона намагалася тримати в секреті все це, і під час музичної церемонії «Греммі» з чуток сиділа в перуці.

Результат того вартий, як поділилася Біллі Айліш. Коли ж вона вирішила Про все розповісти, вона опублікувала пост в Instagram, який побив рекорд соціальної мережі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всього за шість хвилин новому знімку вдалося зібрати мільйон лайків. Через всього добу лайків було 17 мільйонів.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Новий пост дівчина підписала: "you look half dead half the time", Що означає: "Ти виглядаєш наполовину мертвим половину часу".

Всього за 9 годин йому вдалося набрати практично сім мільйонів лайків.

Варто відзначити схожість з відомою українською співачкою Іриною Білик, у якої така ж зачіска і колір волосся.

Нагадаємо, вічно "закутана" Біллі Айліш нарешті покаже все за 25 мільйонів.

Як повідомляв Знай.ua, Біллі Айліш попрощалася, очікування і серця мільйонів розбиті.

Також Знай.ua писав, що Біллі Айліш показала, хто спить на її п * пе, таким очам не можна не вірити.