Поліція Дубая заарештувала групу дівчат, яких звинуватили в публічній розпусті. Все через відео, на якому оголені жінки позують на балконі в місті.

Порушення закону про публічну порядність в ОАЕ, в тому числі за наготу та іншу "непристойну поведінку", тягнуть за собою покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 6 місяців і штрафу в розмірі 5000 Дирхамів (37 800 гривень).

Обмін порнографічного матеріалу також загрожує в'язницею і штрафами відповідно до законів країни, які засновані на ісламському праві або шаріаті.

скріншот з відео
скріншот з відео

Пізно в суботу в соцмережах з'явилися відео і фотографії, на яких зображені більше десятка оголених жінок, які вишикувалися в лінію на балконі під час фотосесії в престижному районі Дубая серед білого дня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

джерело: Twitter
джерело: Twitter

Інцидент з дівчатами шокував Федерацію 7 арабських шейхів, де публічні поцілунки або вживання алкоголю без ліцензії, може призвести до того, що порушники опиняться у в'язниці.

Поліція Дубая повідомила, що заарештовані через "непристойну" поведінку дівчата були передані в прокуратуру.

"Така неприйнятна поведінка не відображає цінності та етику еміратського суспільства",- заявили в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В ОАЕ з розмахом проводили Зеленського: найбільший хмарочос у світі вшанував Україну

Як повідомляє портал «Знай.иа» Візит Зеленського в ОАЕ на День святого Валентина: які документи підписав президент з принцом Абу-Дабі

Також «Знай.иа " писав, що У Дубай перейменували столицю України