Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому візьме не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту всі три красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика. Так, зірка вже встигла виставити багато фото і відео, в тому числі досить пікантних, позуючи в різних міні-бікіні.

Красуня блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, примірявши купальник білого кольору з рожевими і ліловими вкрапленнями, грайливо зібравши "фірмове" кучеряве волосся наверх в недбалий пучок. При цьому позаду виконавиці відкривався розкішний вид на сад з екзотичними рослинами.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Garden view

(Вид на сад)"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" Ну, якось не дуже", " соромлюся запитати..для чого це фото?", "Надто вже!! Що ще їй залишилося показати?", "Потап щасливчик🤗 🤗 🤗", " згадую Пугачову в балахоні - скільки критики було..... а зараз напівголі, елрм😀 😀 😀 😀", "до чого це фото".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.