Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі. Знаменитість приміряла джинсові міні-шорти, яскраво-червоний топ з глибоким декольте босоніжки на високих підборах і шкіряну куртку-косуху, доповнивши зухвале вбрання макіяжем з червоною помадою на губах, змінивши своє русяве волосся на перуку, перетворившись на довговолосу брюнетку.

Шанувальники красуні звикли сприймати її як ніжну і сором'язливу дівчину, а тому далеко не всім припав до душі новий стиль ведучої і її поведінка. Були й ті, хто розпізнав в образі Регіни скандальну британську співачку Емі Уайнхаус, яка померла в 2011 році у віці 27 років.

"Ви мене не впізнали на попередньому фото😂 🙈!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я в шоці.

Невже так незвично бачити мене новою ♪"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "ні,цей образ взагалі не личить!!!", "Досить вульгарно...і навіщо Регіна такі знімки? Невже думаєте чоловікові сподобається?Перебір смаку...😮 ", "Фотка 🔥 🔥 🔥 дуже личить червона помада 👍 👍 👍 Регіна, ви Красуня)", "вас цей образ старить дуже А червона помада вам не личить. Ніжні образи вам до лиця", "Мілашка точно ближче".