Молодий український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав, як відпочиває на райському узбережжі.

У відпус Тарас відправився разом зі своєю нареченою візажисткою Тіною Антоненко. Спільне фото він опублікував в Instagram.

На фото радісні закохані позують під пальмами. На Тарасі-Легка сорочка, а на тіні рожевий топ на тонких бретелях. Блондинка додала свій яскравий образ стрілками.

"Берег Перської затоки зустрів нас прекрасно. Приємно, коли готель (наявність зелені), місто, клімат і т.д. пере-виправдали свої очікування", - пише Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальникам сподобався такий милий спільний знімок і вони побажали парі гарного відпочинку, вдало потусити і зробили компліменти, які вони чудові і милі.

"Гарного відпочинку", " Які милі😍", " гарного відпочинку😍", " Ох і красиві!", "Супер фото🔥", "Вдало потусити", " Ну і Слава Богу🙌!Трохи відпустило навіть😉", " дуже красива пара🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " чудові! Чудови та милі❤️❤️❤️❤️❤️", " щастя вам і здоров'я ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "хто гарний", " Чудового відпочинку та гарного настрою!!!🌊 ", " Кльові!!!🔥 ", "Клас🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак " Цимбалюк назвав причину, чому розбив ніс на зйомці.

Як повідомляв "Знай.uа", залізні руки зірки" кріпак " Цимбалюка змусили українок намокнути.

Також "Знай.uа" писав, що Тарас Цимбалюк зачарував жінок у тренажерці.