Британський альпініст Джордж Кінг без страховки забрався на 116-метровий хмарочос в іспанській Барселоні.

Про це передає телеканал BBC у соцмережі Instagram.

Після успішного сходження його затримала поліція.

21-річний альпініст не вперше підкорює рукотворні вершини. Наприклад, в 2019 році він забрався на хмарочос The Shard в Лондоні. Після цього він також був затриманий і відбув тюремний термін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Це було безглуздо і шалено вражаюче одночасно", " Я не намагаюся заохочувати безрозсудну поведінку, але нічого собі. Людина-павук з реального життя", " цікаво ... у нього може бути психічне захворювання", - коментували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Людина-павук" видерся на найвищий хмарочос, щоб помирити ворогуючі країни: неймовірні кадри. Відомий французький скелелаз Ален Робер, якого так само називають "людиною-павуком", розмістив на одному з хмарочосів Гонконгу, де зараз відбувається черговий майдан, прапор із закликом про мир.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тендітна кореянка підкорила рекордний хмарочос голими руками. Південнокорейська альпіністка Кім Джейн вилізла на найвищий хмарочос країни без спецснарядження. Дівчина підкорила 123-поверхову будівлю без зацепа для ніг.

Також «Знай.иа " писав, що Альпіністка з Франківська підкорила найбільший вулкан світу:"робила собі боляче, щоб не спати". Альпіністка Христина Мохнацька піднялася на найвищий вулкан світу Охос дель Саладо, який має висоту в 6 893 метри.