Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний знімок, зроблений в затишній домашній обстановці, хвалячись величезною тарілкою з салом, шматочки якого лежали один на одному. Так, артист не приховував захоплення таким "багатством", округливши очі, і навіть не міг повірити своєму щастю, цікавлячись у численних шанувальників, чи не сон це.

Сам шоумен не раз зізнавався, що просто обожнює смачно поїсти, а фоловери Юрія навіть почали жартувати, що на сало могла піти улюблена свинка персонажа актора "Юрчика" на прізвисько Кльопа (Клеопатра) з серіалу "Одного разу під Полтавою", де Ткач грає одну з головних ролей.

"Це ж не сон? )))"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Юрчик, ти офіційний представник національного багатства України!👍 😉 ", "Десь на одну "Кльопу" стало менше", "ще вчора це був Кльопа😢", "це що КЛЬОПОЧКА", "Смачного !", "Це ж нєфтедоллари!!!!Наші ріднесенькі😊", " Нічого собі😮 🇺 🇦"," Аааа, хочу сала😂 😂 😂"," то шо треба!!!!!".