Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустила новий альбом GROSU, а тепер ще й представила довгоочікувану україномовну пісню "Міріада".

Артистка активно підкорює ще й популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів. Красуня зняла кумедне спільне відео з новим бойфрендом, на якому вони з Романом розіграли забавну сценку.

@grosu.official

@romanpolianskiy ну почти безотказный 😅😅😅 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации #любовь

♬ оригинальный звук - Comedy club

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Аліна зробила нову зачіску спеціально для кліпу "Міріада" - безліч дрібних кісок, проте Полянський нібито не помітив ніяких змін і лише кивав головою, відзначаючи, що коханій все до лиця. Коли ж Гросу "розкусила" Романа, вирішила попросити нову шубу, проте актор не повівся на прийом зірки.

"У кого такі дуже "уважні" половинки?:)"