Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським. Артистка активно підкорює ще й популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Красуня представила довгоочікувану україномовну пісню "Міріада" і кліп, заради якого кардинально змінила образ - довге пряме волосся Аліна замінила численними дрібними кісками.

@grosu.official

#хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации

♬ La Macarena - Bombxel

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірка зняла яскраве відео-селфі, спокусливо танцюючи під хіт "Macarena", примірявши шкіряний міні-топ з довгим рукавом і спідницю, доповнивши вбрання нюдовим макіяжем з акцентом на губах. При цьому Гросу не упустила можливості похвалитися стрункою фігурою, а також зізналася, що хоче прославитися в TikTok ще більше, потрапляючи в рекомендації.

Фолловери не пройшли повз публікації, засипаючи виконавицю компліментами і навіть порівнюючи її з живою лялькою. Також шанувальники порадили Аліні знімати більше різних роликів.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу