Український блогер Ваня Рассел веде свій канал на майданчику You Tube, де робить реакції на музичні новинки артистів з усього світу, включаючи українських. Але, цього разу він вирішив поговорити про плагіат.

Таким чином повідомляється, що іноді на його каналі виходять ролики під назвою "Плагіати і схожі пісні". У ролик потрапила і Тіна Кароль, але, як виявилося, поцупила пісні не вона, а у неї.

@russellblog

Свои песни написать слабо 😥#тинакароль #фантина #fantina #tinakarol #плагиат #шоубизнес #ванярассел #russellblog

♬ Пупсик - Тина Кароль

Існує в'єтнамська співачка Quyhh Huong, яка у себе в країні виконує пісні Тіни Кароль. Серед її репертуару плагіат на "Намалюю тобі зорі", "Пупсик", і навіть пісня, з якою Тіна їздила підкорювати Європу в 2006 році - "Show me your love".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки що невідомо, чи давала Тіна Кароль право на використання її пісень, Тіна не давала ніяких офіційних коментарів. Але, деякі користувачі все ж впевнені, що артистка дала дозвіл, або ж зовсім сама їх і вкрала.

Коментарі під роликом, фото: скріншот
Коментарі під роликом, фото: скріншот

"Ну так нехай і співає, хіба шкода, всім вистачить","На законних хоч підставах?", "Може навпаки Тіна у неї купила права на пісні, Нічого не поплутав? Тому що так і є" - стверджують коментатори.

Коментарі під роликом, фото: скріншот
Коментарі під роликом, фото: скріншот

Раніше ми повідомляли, щаслива Тіна Кароль в білій сукні порадувала радісною новиною.

Як повідомляв "Знай.uа", у Тіні Кароль розкрили те, за що в неї "закохався" Дан Балан.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль і Дан Балан випадково розкрили свої стосунки.