Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явилося фото, яке раніше виставляв у свої Сторіс сам Сергій, повідомивши про неприємний інцидент, який стався з ним у неділю, 5 квітня. Так, артист, який у вільний час активно займається спортом (йога, біг, плавання, велоспорт), зізнався, що вперше в житті виїхав на велосипеді без шолома і потрапив у біду - знаменитість травмував голову.

Виконавець зізнався, що зараз йде на поправку, трепетно подякував друзям, які не дали йому втратити свідомість і викликали швидку допомогу, а також закликав численних шанувальників не повторювати його помилки - кататися в шоломі і берегти себе.

"Співак Сергій Бабкін травмував голову ⭐

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інцидент стався, коли артист їхав на велосипеді: «Сьогодні вперше в житті не одягнув шолом і опинився у складній ситуації. Дякую друзям, що не дозволили втратити свідомість і викликали швидку. Таких помилок я більше не повторю. І вам не раджу», - написав @babkin_official.

А також закликав підписників берегти себе 💛"

instagram.com/babkin_official/