Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 343 тис. фоловерів.

Так, артистка виставила спокусливий ролик, гаряче рухаючись під ритмічну музику в досить сміливому вбранні. Красуня приміряла лише коротке плаття-блейзер чорного кольору з глибоким декольте і аксесуарами зі страз, зібравши довге світле волосся у високий хвіст, доповнивши образ босоніжками на високих підборах і вечірнім макіяжем.

Зірка блиснула не тільки стрункими ногами, але і повернулася до шанувальників спиною, покрутивши стегнами, демонструючи сідниці. Танці Леся влаштувала під трек Fetish "Cum Check This".

@lesianikitiuk

🐙🐙🐙

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
♬ оригінальний звук - Lesia Nikitiuk

Варто відзначити, що раніше Леся Нікітюк хвалилася стрункою фігурою, позуючи лише у футболці, спідній білизні і туфлях на ліжку, приймаючи сміливі пози. При цьому ведуча зазначила, що ранкові фото вийшли абсолютно спонтанними. На знімках знаменитість грайливо обіймала білосніжну ковдру, поки поруч з нею красувався ніжний букетик квітів.