Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, він став учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Володимир поборовся за перемогу не тільки з дружиною Надею Дорофєєвою, але і з Сергієм і Сніжаною Бабкіними, а також Катериною Кухар і її чоловіком Олександром Стояновим. "Вишенькою на торті" у виступі Дантеса стало те, що шоумен перевтілився в свою ж дружину, гаряче танцюючи під її хіт "gorit" в боді молочного кольору, перуці з двома грайливими хвостиками і на підборах.

Шанувальники високо оцінили яскраву пародію виконавця, а сам артист зворушливо зізнався, що найпрекрасніша дівчина в світі дісталася йому не тільки на "Ліпсинці", але і в реальному житті, подякувавши своїй команді.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"На @lipsyncbattle_ua мені дісталася найпрекрасніша дівчина в світі. Вона мені в житті дісталася, та ще й пародіювати випала честь - @nadyadorofeeva ❤️❤️❤️

Спасибі всій команді, хто працював зі мною над цим номером. Даша, Яна, Руслан - ви прекрасні!!!!

@zavaduk відмінно все вийшло!)))🤘🤘🤘"