Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явилися кілька фото знаменитості з шоу пародій "Ліпсінк батл", ведучою якого вона є разом з продюсером і репером Потапом. Так, артиска приміряла абсолютно несподіваний для себе образ - облягаюче плаття блакитного кольору з прозорими вставками, тонкими бретелями і глибоким декольте.

Вбрання красуня доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а довге світле волосся зібрала назад в косичку. Аудиторії зірки запропонували оцінити, наскільки личить Кароль стиль з п'ятого випуску проекту.

"Як вам сьогоднішній образ Тіночки на @lipsyncbattle_ua ?❤🔥"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "не сподобався. Дуже здивував образ, не очікувала😕", " занадто сильно груд.клітина задавлена.😮 А так, як завжди))) мила Тіночка.😍 ", "Все кольору неба...і навіть очі...", "Ніжна і сексуальна❤️", " не ЛУКАВТЕ ! ТІНА БУЛА НАБАГАТО ЯСКРАВІША.! АЛЕ ВОНА ЗАВЖДИ ПРИВАБЛИВА.", "Зачіска не дуже"," взагалі ніяк груди придавило як млинці", " Ну і мені якийсь дивний образ ,груди як у жабки .", "Мене абсолютно все влаштовує❤️Тіна в будь-якому образі прекрасна! 🌈☺️🥀".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату