Відомий український виконавець Melovin досить рідко дає інтерв'ю, але, цього разу він здивував багатьох своєю відвертістю. Артист розповів про панічні атаки, а також про нещасливе кохання.

Таким чином повідомляється, що Костянтин вирішив ексклюзивно розповісти, як з'явилася ідея пісні «I кров кипить». Він не планував спочатку писати пісню українською, і готувався до зйомок кліпу на іншу композицію.

Але, раптом, доля розпорядилася інакше: Так все сталося, що в моєму житті стукнув момент, коли я перестав взагалі відчувати любов. У моїй душі все охололо. Я не сиджу прям незайманий такий, не можу насолодитися життям, і статевої в тому числі".

Артист розповідає про свою нову історію кохання, яка раптово з'явилася, і так само раптово випарувалася. Завдяки цьому досвіду і з'явилася нова композиція, яка максимально підійшла до ситуації, яку відчувають зараз багато людей, в момент карантину.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цей "роман" тривав багато років, і він то спалахував, то закінчувався. На карантині Melovin прийняв рішення обірвати всі зв'язки назавжди.

Написав цю пісню він всього за два дні. У перший день текст, А в другій правки. Потім ще тиждень пішов на аранжування, і все, пісня готова, і навіть знятий на неї кліп.

Він вже доступний на всіх майданчиках, і фанати зможуть подивитися на це, і можливо відчути все те, що відчував їх кумир.

Нагадаємо, Melovin виклав в мережу ряд фотографій з нової незвичайної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.ua" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.