В Україні лише частково збереглися опорні точки юридичної школи, оскільки професорсько-викладацький склад мало оновлюється через копійчані зарплати для людей з науковим ступенем.

Про це сказав судовий експерт Володимир Іванков в ефірі програми “Діалоги з Макаренко” з Анатолієм Макаренком.

Володимир Іванков зазначив, що в Україні частково збереглися три опорних точки юридичної школи - Харківська, Одеська, Київська.

"Професорсько-викладацький склад, той, який був, той, який зараз залишився, він дуже мало оновлюється, тому що в науку ніхто не хоче йти. Це величезна робота, величезна праця. Мало того, що ти повинен заплатити за свої гроші за аспірантуру, написати свою працю, захистити дану працю. Ну і яку ти доплату отримуєш, як викладач з науковим ступенем? Копійчану", - сказав Володимир Іванков.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він зазначив, що держава не цінує розумних і освічених людей, оскільки можна заробляти на локдауні і на війні.

Як повідомляв Знай.ua, Яцунь заявив, що у нас в суспільстві вже років тридцять відбувається нівелювання статусу вчителя.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на Франківщині помер легендарний педагог, діти в сльозах: без нього спорожнів ліцей.