Відео-конференція політичної комісії Східно-Капської провінції ПАР зірвалася після інциденту за участю чиновника Інкосі Ндеву і його оголеної дружини.

Як повідомляє Times Live, під час доповіді держслужбовця про ситуацію з медициною в країні позаду Ндеву пройшла його дружина без одягу. Спочатку чоловік проігнорував незручну ситуацію, але це обурило голову комісії Фейт Мумтабі.

Інкосі Ндеву і його дружина
Інкосі Ндеву і його дружина

"Інкосі, як це розуміти? Люди позаду тебе повинні виглядати належним чином! Будь ласка, Інкосі, ти ж сказав їй, що у нас засідання. Ми не повинні більше стикатися з подібним, ти зрозумів?" - заявив він.

При цьому голова Національної палати Фейт Мумтабі додала, що подібне відбувається не вперше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Таке вже траплялося. Всякий раз, коли ти підключаєшся до засідання, ми повинні дивитися на твою голу дружину. Ми в прямому ефірі по ТБ, це недозволено", - зазначила чиновниця.

Ндеву довелося вибачитися перед головою через цю ситуацію.

Інкосі Ндеву, фото Supplied
Інкосі Ндеву, фото Supplied

"Мені дуже шкода. Я сфокусувався на камері, на своїй доповіді. Мені так соромно, голова Мумтабі. У всьому винен Zoom, нова технологія, нас не навчали з нею поводитися. Наші будинки побудовані без урахування того, що ми будемо спілкуватися в прямому ефірі", - пояснив чоловік.

Нагадаємо, пара відсвяткувала романтичне весілля в Zoom через пандемію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аль Пачіно заснув під час онлайн-церемонії вручення премії "Золотий глобус".

Також портал Знай.uа писав, що журналіст зламав у Zoom конференцію глав Міноборони країн ЄС.