Стало відомо про те, що незважаючи на посилені карантинні обмеження в столиці, людей продовжують пускати в салон натовпами.

Таким чином повідомляється, що про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала Тала Калатай.

Вона обурена, що в маршрутки пускають практично всіх. "Щойно на Дружби Народів маршрутка, забита людьми, зупинялася набирала ще людей. І там передавали за проїзд, а не спец.перепустки! Ось, де логіка??»

При цьому вона також поцікавилася, може в маршрутках їздити можна, а в підземці тільки за спеціальними перепустками.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що починаючи з 5 квітня в Києві почали діяти жорсткіші правила карантину, справжній локдаун. Громадський транспорт тепер доступний тільки тим, у кого є спеціальні пропуски, але, як можна помітити, це не завжди працює. Для деяких гроші все ж важливіше.

Варто також відзначити ціни на таксі в цей день піднялися як мінімум в два-три рази.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Люди в коментарях під постом обурені такою поведінкою, і почали писати: "На роботу і з роботи їхав на маршрутках годину пік вранці і ввечері, народу в салоні від сили чоловік 5, забитих не бачив взагалі", "А в метро, "завдяки" тому, що інтервал між поїздами збільшився, люди зі спецпропусками їздять в набитих вагонах. Соцдистанцiї, точно, немає", "Все це сумно, але наприклад, людина сидить без роботи вже пів року, а тут варіант, Співбесіда, пропуску немає, таксі за адресою 700 грн, відмовитися не варiант, роботодавець не буде паритися проблемами здобувача на етапі співбесіди, він просто зробить висновки, проблему вирішити не може, а "ти" такий "йобаний карантин"... А справа і не в карантині, а у ставленні до нього".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай.ua, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.ua писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.