Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив архівне фото з коханою і популярним американським виконавцем Фарреллом Вільямсом, трепетно привітавши останнього з днем народження - співакові, продюсеру і дизайнеру одягу 5 квітня виповнилося 48 років.

Олексій зворушливо подякував Вільямсу за всі поради, які той дав їх зірковому дуету, а також вразив їх з Настею кардинальними змінами.

За останні роки подружжя сильно схудли, активно займаються спортом і дотримуються правильного харчування, а їх результати помітні неозброєним поглядом. При цьому сам Фаррелл Вільямс фактично не змінився - в 48 виконавець виглядає набагато молодше своїх років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Happy Birthday, genius @pharrell @kamenskux and thank you for every advice 🙏🏻🙏🏻

(З Днем Народження, геній @pharrell @kamenskux і спасибі за кожну пораду 🙏 🏻 🙏 🏻 )"

Фолловери не пройшли повз: "Каменських молоденька і кругленька. а Потап з черевцем і з бородою.", "Боже мій Які гарні ви😍 🔥❤️", "клас!!! Це скільки років тому?) ", "Просився третім у дует?))".