Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським. Артисти проводять багато часу разом, в тому числі знімають різні забавні ролики для соціальної мережі TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, зіркова парочка позувала в затишній домашній обстановці, розігруючи сценку, де Гросу була нібито офіціанткою в кафе, а Роман - клієнтом, який замовляв "звичайну" каву.

Красуня не розуміла, якій саме каві віддає перевагу її гість: американо, раф, еспресо, капучіно, фраппе, латте, флет уайт, а сам гість сильно заплутався в асортименті і в результаті попросив просто розбавити каву зі стіка окропом.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Рррраф🐶 - мяу🐱"

Фолловери не пройшли повз: "ви такі круті і смішні☺❤️", " клас! Приємно, що у вашому виконанні побачила багато відео-приколів.", "Це ідеально зіграно!😂 😂 😂 ", "Супер!😍 Аліна, а можна ще ваш дует з гітарою) ви дуже красиво з Ромою співаєте)".