Телеведуча Марина Леончук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook якось розповідала про те, як її постійно турбують нахабні колектори.

А зараз жінка вирішила поговорити про своє розлучення, яке сталося ще п'ять років тому офіційно. Однак за фактом 8 років тому. Марина задалася питаннями про те, що в підсумку втратила або знайшла, як наважилася на подібний крок і шкодує про нього.

Марина Леончук, фото: Instagram
Марина Леончук, фото: Instagram

"Якщо хочете ми можемо і про це поговорити і в цьому повідомленні хочу зафіксувати ті хороші речі, які розлучення принесло в моє життя. 5. Мій зовнішній вигляд покращився-розлучившись, я пережила глибоку душевну трансформацію, після якої відчуваю себе краще і жвавіше, а коли внутрішній стан нормалізується - зовнішність поліпшується автоматично. До речі, зі звільненням з роботи працює так само. Найбільше компліментів я отримувала саме в ці два переломні періоди мого життя: розлучившись з чоловіком і звільнившись з 1+1", - заявила телеведуча.

Після цього вона заявила, що Одяг, спорт, дієта і нова стрижка, як бажання відчути себе жінкою, яку хочуть - допомагають підняти рівень впевненості в собі і самооцінку. Наступним пунктом жінка виділила поліпшення здоров'я. Адже до цього вона перебувала в поганому шлюбі, з конфліктами, нерозумінням, конкуренцією або відсутністю любові і поваги.
Діти після розлучення стануть щасливішими. Адже Марина з чоловіком усвідомили, що нещасні в шлюбі і їм вистачило розуму не зберігати його заради дитини. Таким чином дорослі люди вберегли Гордія від постійної фальші, свідчень сварок і знаходження в стресі.

"Плюс, ми зробили все, щоб у нього не склалося помилкової думки про те, що ж таке здорові стосунки; Так, ми перестали бути чоловіком і дружиною, але залишилися для Гордія батьками, які знають, що таке повага і компроміс, а ще на практиці вже спостерігаємо, що У щасливих батьків - щаслива дитина: Гордій бачить наші дружні стосунки і вільно спілкується з нами обома", - додала телеведуча.

Другим пунктом Леончук виділила можливість стати щасливим через розлучення. Адже сама вона стала вільною, легкою, веселою і спокійною після втрати чоловіка. Спочатку це викликало у неї шок. Протягом шести місяців вона переживала цей стан, але зараз відчуває себе щасливіше, так як зуміла реалізуватися і отримати задоволення від життя.
І наостанок жінка виділила, що розлучення збільшує шанс знайти ту саму "свою" людину. У неї з'явилася можливість заново закохатися.

Марина Леончук, скріншот: Facebook
Марина Леончук, скріншот: Facebook

Нагадаємо, телеведучу Марину Леончук замучили нахабні колектори

Як повідомляв "Знай.ua", телеведуча Марина Леончук показала найулюбленішого чоловіка

Знай.ua писав, колишня ведуча "1+1" Леончук після covid-19 відстежила Лякаючі симптоми: "Дуже важко"