Стало відомо про те, що в мережі з'явилися офіційні дані від Державної служби статистики України стосовно того, скільки українці витратили і заробили в 2020 році.

Таким чином повідомляється, що реальні доходи громадян за минулий рік зросли як мінімум на 2,6 відсотка. Про це говорять дані Державної служби статистики України.

Дохід населення за 2020 рік поставив 3972 млрд. гривень. Витрати склали 3989,4 млрд грн; а ось заощадження українців зменшилися відразу на 17 мільярдів.

Гривні
Гривні

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому, в розрахунку написано, що наявний дохід в розрахунку на одну людину склав 73, 355 тисяч гривень, а це на 6.1% більше, ніж за 2019 року.

На таблиці можна помітити, на що українці витрачають найбільше: скільки йде на їжу, на комунальні послуги, і так далі.

Нагадаємо, що українці стали менше заробляти в 2014 році, в 2015 ця тенденція продовжилася, і ось, починаючи з 2016 року зростання доходів відновилося.

Нагадаємо, котли та плити стали" жерти " вдвічі більше газу, українцям не по кишені"Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на істотне погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.