Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість також підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому візьме не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна. Для зйомок проекту всі три красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика.

Так, зірка крім безлічі спокусливих знімків зняла ще й кумедне відео, примірявши чорне міні-бікіні, стоячи на балконі. Каменських вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і будь-яких фільтрів, а довге хвилясте волосся зібрала наверх в недбалий пучок.

@nkofficial

Paparazzis

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
♬ Use this sound infront of someone... - III

Виконавиця нібито помітила, що за нею стежать папараці, а тому почала негайно приймати найсміливіші пози під клацання камер. Зірці вдалося блиснути розкішними формами, над якими Настя наполегливо працює завдяки правильному харчуванню і тренуванням.