На сторінці ООС в соціальній мережі Facebook розповіли історію про сім'ю, яка вирішила всім складом захищати країну від ворогів.

Таким чином повідомляється, що це особлива сім'я, адже, обітницю любові і вірності вони об'єднали з військовою присягою. Таких прикладів багато, але, конкретно ця сім'я служить в мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка.

Володимир Осадчук в лаві Збройних сил України з самого початку бойових дій на сході України. У далекому 2014 він зрозумів, що не має права сидіти вдома, коли на фронті так гаряче.

Без якихось сумнівів він взяв у руки зброю, і вже сім років віддає військовий і громадський обов'язок на передовій.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Світлана раніше була медсестрою в районній лікарні. Після того, як чоловік пішов на фронт, практично відразу зрозуміла, що її місце поруч з ним. На даний момент вона займається логістичним забезпеченням підрозділу.

"Коли чоловік пішов на війну, вирішила - моє місце, як вірної дружини, поруч із ним" - каже жiнка.

Син пари Владислав навчався ще в коледжі, коли дізнався, що вся його сім'я йде на війну. "Я ще тоді мало не кинувся слідом за ними, але, пообіцяв мамі закінчити навчання" - розповідає хлопець.

Сім'я Осадчук, фото: Facebook
Сім'я Осадчук, фото: Facebook

Відразу після випускного він підписав контракт з ЗСУ, і з тих пір вони всі разом.

Незважаючи на труднощі військового буття, у них є свій секрет щастя: бути разом завжди, і в горі, і в радості, а також надавати підтримку у важкі хвилини.

Нагадаємо, з нами США: Пентагон не залишить Україну в разі ескалації російської агресії. Відбулася телефонна розмова Міністра оборони України з Міністром оборони США

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулася земля.