Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий фото-колаж з усіма образами Ольги з проекту "Маска". Артистка є зірковим детективом шоу "Маска" на телеканалі "Україна", де разом з Настею Каменських, Андрієм Данилко, Дзідзьо, Олегом Винником і численними українцями вгадують, хто зі знаменитостей ховається під важкими костюмами.

Так, знаменитість приміряла не тільки спокусливі вбрання, але і кардинально змінювала імідж за допомогою кольорових лінз, а також різних перук. Красуня демонструвала стрункі ноги в міні-сукнях і пишні груди в глибокому декольте, а одного разу і зовсім з'явилася в білосніжному махровому халаті з масивним рушником на голові.

"Шедевральні образи Олі Полякової на шоу МАСКА 🔥

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лялькові, зухвалі, відверті, фантастичні й дуже жіночні — кожного ефіру зірковий детектив вражала новими вбраннями, які закохували з першого погляду.

Вже цієї суботи відбудеться фінал найуспішнішого проєкту року — @maskaukrainetv. Отож ми вирішили пригадати яскраві амплуа @polyakovamusic, аби дізнатися, яке вам сподобалося найбільше.

Голосуйте за улюблений образ в коментарях 💥"

@polyakova_olya

Люблю пятницу, а вы? 😻

♬ A WEEK - esterrr