Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів. Так, артистка приміряла один зі своїх найбільш спокусливих концертних вбрань, в якому прийшла зовсім не на сцену або червону доріжку, а в один зі столичних фітнес-клубів.

Красуня одягла срібну сукню з розрізами з боків і глибоким декольте, суцільно розшиту блискучою срібною бахромою, доповнивши жіночний образ "фірмовою" короною на голові, чобітками на підборах і вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

@polyakova_olya

#тренируйсякак Королева 🤩 #superhot #superwoman

♬ Maniac (Flashdance Version) (Re-Recorded / Remastered) - Michael Sembello

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У ролику Ольга вирішила підтримувати струнке тіло, пройшовшись по біговій доріжці на підборах, грайливо відкидаючи назад довге волосся, тренуючись з гантелями і на тренажерах, розставляючи ноги. Полякова не упустила можливості блиснути пишними грудьми і довгими ногами, адже справді наполегливо тренується фактично кожен день, правда, в спортивному костюмі, а не подібному провокаційному образі.

"#тренуйся як Королева 🤩"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора