На офіційній сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація про хмельницьких представників правоохоронних органів, які притягнули до відповідальності жінку, яка перебувала у п'яному вигляді разом з шестимісячним онуком.
Це сталося вчора, 5 квітня 2021 року, близько 17 години. На спецлінію 102 звернувся громадянин, який повідомив, що, на вулиці Героїв АТО, він помітив жінку, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння з маленькою дитиною в руках.

"Заявник хвилюється за стан здоров'я немовляти, а тому попросив поліцейських перевірити цю інформацію. Патрульні негайно прибули за вказаною адресою та виявили там місцеву жительку у нетверезому стані. Вона ледве трималася на ногах, поводилася агресивно і висловлювалася нецензурною лайкою на перехожих і співробітників поліції. На руках жінка тримала 6-місячного малюка, як з'ясувалося згодом, свого онука", - йдеться в публікації патрульної поліції.

Патрульна поліція України, фото: Facebook
Патрульна поліція України, фото: Facebook

Інспектори одразу викликали медпрацівників на місце події. Медики госпіталізували немовля для подальшого обстеження. А згодом копи зуміли встановити батьків дитини та повідомили працівникам ювенальної превенції про подію. Тепер вони надалі займатимуться цією справою.
Що стосується 44-річної громадянки, то патрульні поліцейські склали протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) і винесли постанову за частиною 1 статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) "Поява в громадських місцях у п'яному вигляді".

Нагадаємо, під Києвом скажений мотоцикл влетів у копійку і перетворився на суцільний уламок: вижили не всі

Як повідомляв "Знай.ua", на Львівщині банда малоліток прогнівила Бога за тисячу гривень: робили це перед іконами

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua писав, у Києві радикали з Росії б'ють перехожих, прикриваючись боротьбою з алкоголем