В Інтернеті з'явився знімок, який моментально став вірусним, так як на ньому зображені два чоловіки, що лежать в недавно виритих могилах.

Тривожна фотографія була опублікована ще три роки тому на Reddit і знята з супутника. На перший погляд на зображенні відображені два тіла в могилах, у віддаленій місцевості. Поруч з ними відсутні лопати, труни, а розмір зроблений спеціально для людей, що знаходяться в них. Знімок був зроблений в Портленді, штат Орегон, США. Фотографії можна подивитися на сайті Western Exhibition.

Перформанс, фото: westernexhibitions.com
Перформанс, фото: westernexhibitions.com

Він був, ймовірно, знайдений на Google Maps, проте справжність підтвердити важко. Одружені співавтори-художники Дутес Міллер і Стен Шеллебаргер досліджують тілесність, подвійність, час і романтичний ідеал у своїй міждисциплінарній роботі - перформансі, фотографії, книгах художників, скульптурі і вирізаних з паперу силуетах - які документують ритми людських взаємин, звертаючись одночасно до загального досвіду близькості. як специфіка дивних ідентичностей.

Це зображення подружньої пари з Чикаго, що займається перформансом під назвою "Могили без назви". Потім вони вирили між ямами невеликий тунель, який дозволив їм триматися за руки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ця ітерація твору була завершена в Портленді, штат Орегон, в рамках фестивалю мистецтв, заснованого на часі, організованого портлендським інститутом сучасного мистецтва", - заявив директор художньої галереї Скотт Спех.

Перформанс, фото: westernexhibitions.com
Перформанс, фото: westernexhibitions.com

Нагадаємо, харків'янин робив брудні справи в кущах і потрапив в Google Maps: "вляпався" по самі помідори

Як повідомляв "Знай.ua", Google Maps показали будинок президента-втікача Януковича в Ростові

Знай.ua писав, поліцейські зупинили Tesla на автопілоті, поки "водій" дрімав на задньому сидінні: "Кого штрафувати?"