Дочка колишньої дружини репера Олексія Потапенка (Потапа) Ірини Горової - Наташа дала відверте інтерв'ю, де розповіла про сімейні таємниці.

Таким чином повідомляється, що інтерв'ю брали в квартирі сім'ї, де вони прожили останні 10 років. Наташа провела екскурсію по апартаментах, і розкрила деякі сімейні таємниці.

Народилася дівчина в шлюбі Ірини Горової і популярного на той момент музиканта Юрія Горового. Вони розлучилися, але чоловік продовжив спілкуватися з дочкою. Зараз в силу складного графіка бачаться рідко, що засмучує Наташу.

Потім в їхньому житті з'явився Потап. Він постійно був в житті сім'ї, так як дружив з парою. Тому, Наташа Горова навіть не пам'ятає моменту, як він став жити з ними, але завжди тепло до нього ставилася.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Свою кар'єру Наташа почала з Mozgi бару в центрі Києва, де працювала офіціанткою. Колектив її сприймав по початку не дуже, але потім вони переконалися, що у всіх однакові умови.

Після цього вона стала менеджером в продюсерському центрі Mozgi, звідки пішла на роботу піарником до Мішель Андради. Наташа дуже хвилювалася через відповідальність, але, все було добре. Хоч, і не без форс-мажорів.

Наташа Горова, instagram.com/natashka.gorovaya
Наташа Горова, instagram.com/natashka.gorovaya

"Ми повинні були кудись йти, а я забула повністю про стиль, про гримі артиста. У цей день прийшло нагадування, а Я розумію, що у мене нічого не готово. Я якось викручувалася, швидко з усіма домовлялася" - розповідає дівчина.

Роботу вона поєднувала з навчанням в університеті, звідки її потім відрахували. Мамі вона нічого про це не говорила, поки молодший брат Андрій не проговорився.

В університеті вона відновилася, і нещодавно шокувала звісткою про звільнення.

"Хочу довести самій собі, що я можу і без мами працювати".

Важко це сприйняла і Ірина Горова, і Мішель Андраде, так як вони проводили багато часу разом.

Нагадавши, названа дочка Потапа показала свого малюка на ручках: "мій клубочок щастя". Наташа Горова зачарувала численних шанувальників ніжним фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", названа дочка Потапа розповіла, як бойфренд врятував її: "Руся сказав…". Названа дочка Потапа Наташка Горова показав милі фото і поділилася потаємним

Також "Знай.ua" писав, що названа дочка Потапа оголила апетитну фігурку: "Полюбила себе". Прийомна дочка Потапа Наташа показала яскраве фото в соцмережі