Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

6 квітня знаменитість відсвяткувала день народження - Ірині виповнився 51 рік. Так, артистку вже встигли трепетно привітати численні зіркові друзі, колеги і шанувальники, а також члени сім'ї, в тому числі і чоловік, 48-річний російський фотограф і художник азербайджанського походження Аслан Ахмадов.

Коханий присвятив Ірині вірш і відео з добіркою їх найбільш трепетних сімейних фото, адже пара вже 4 роки перебуває в шлюбі, виховує спільного сина Табріза, проте періодично довго не бачать один одного, працюючи в різних країнах.

"З Днем народження кохана!😘❤️

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

@bilyk_iryna"

Привітав Білик і її колишній коханий, шоумен Діма Коляденко, який раз на 15 років робить виконавиці пропозицію руки і серця, адже розлучилася пара ще в далекому 2006 році зі скандалом. Не дивлячись на сварки Ірині та Дмитру вдалося залишитися друзями, досі вони проводять багато часу разом.

"Іра! З днем народження!!!!

Любові, Любові, Любові.... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@bilyk_iryna"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.