Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, на офіційному фан-акаунті артистки _fantina з'явився спокусливий кадр, на якому Тіна позувала в несподіваному для себе образі. Зірка приміряла доволі відверту сукню чорного кольору з глибоким декольте, відкритою спиною і животом і срібні босоніжки, суцільно всипані блискітками.

Жіночний образ Кароль доповнила зачіскою із зібраними в косу довгим волоссям, а також вечірнім макіяжем, сидячи на стільці і демонструючи стрункі ноги. Шанувальники красуні закликали підтримувати виконавицю і слухати її новий альбом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, знаменитість останнім часом схудла на цілих 7 кілограм, активно тренуючись на території власного маєтку. Також Тіна відмовилася від м'яса після подорожі з сином Веніаміном в Намібію, де провела зимові канікули.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату