Стало відомо про інцидент, який стався в одній зі шкіл Російської Федерації. У місті Пенза школярка засадила ніж у спину однокласника після жарту.

Таким чином повідомляється, що 16-річна школярка була згвалтована в минулому році. Зловмисники спочатку напали на неї, а потім поглумилися.

Поліція Росії, фото: скріншот з відео
Поліція Росії, фото: скріншот з відео

Про це дізналися Однокласники, і замість підтримки, деякі почали труїти її, і всіляко чіплятися. Називали шл * хой, а також дівчиною легкої поведінки.

Це тривало тривалий проміжок часу, поки нерви Софії все ж не здали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона штрикнула одного зі своїх кривдників ножем, який завжди носила з собою після того, що сталося.

Потерпілий почав розповідати свою версію інциденту. За його словами, Софія Перша дістала ніж, і почала їм небезпечно розмахувати, а хлопець зробив їй зауваження, за що і отримав удар ножем. Слова підлітка підтверджують ще п'ятеро однокласників Софії.

Поліція Росії, фото: скріншот з відео
Поліція Росії, фото: скріншот з відео

Як все було насправді належить з'ясувати співробітникам правоохоронних органів.

На даний момент підліток знаходиться в лікарні, відновлюється після травми, а дівчина каже, що хоче накласти на себе руки. Через такі заяви її відправили в психіатричну клініку, а також порушили кримінальну справу.

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік посварився з дружиною і розгромив кілька припаркованих авто.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві поруч з рестораном прогримів сильний вибух. За попередньою інформацією, невідомий чоловік залишив пакет з невідомим предметом на сходинках входу в заклад, після чого, практично відразу прогримів вибух.

Також Знай.иа писав, що у Києві сталася бійка в тролейбусі-дійшло до поножовщини.