Не всі зірки шоу-бізнесу спокійно реагують на свій успіх. Більшість з них все-таки хворіють "зоряною хворобою". За лаштунками шоу "Де логіка?"(Новий канал) співачка MamaRika розповіла, як після тріумфу в ТВ-проекті справлялася з цією"недугою".

"Підкорювати столицю я приїхала в 19 років, – згадує співачка. - Тоді ж стала учасницею проекту" Фабрика зірок 3", який випускав Новий канал".

Провінціалку з маленького містечка Червоноград, що на Львівщині, дуже полюбили глядачі. Адже дівчина була щирою і відвертою, а її гарний голос високо оцінили діячі української естради. На" фабриці " співачка не перемогла. Однак вона залишилася в Києві, щоб далі будувати свою кар'єру.

MamaRika, фото: прес-служба співачки
MamaRika, фото: прес-служба співачки

"У той період у мене були злети і падіння, – розповідає MamaRika. - Падіння пов'язую з тим, що після «Фабрики» мене наздогнала "зоряна хвороба". Я відчувала себе суперстар і стала трохи менше працювати над собою. Зараз навіть смішно згадувати, як після проекту приїжджала в Червоноград і ходила павою. Ніколи не втрачала можливості розпустити свій хвіст і крутити їм перед тими, хто в мене не вірив (посміхається). Тоді я пишалася, що змогла вирватися з маленького містечка і тяжкою працею домогтися успіху. Ця "зоряна хвороба" у мене була, як прояв гордості за себе. Звичайно, зараз би так не реагувала.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше ми повідомляли, MamaRika показала плюси спільного життя зі свекрухою.

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika розкрила секрет сімейного щастя.

Також "Знай.uа" писав, що MamaRika показала зсередини свій новий двоповерховий будинок біля моря.