Відома українська телеведуча і "Ревізор краси" Олена Філонова поділилася кумедною знахідкою – жіночим поясом вірності.

Відповідне фото з'явилося в її Insta-stories.

Багато хто знає Олену Філонову завдяки власній рубриці в програмі "Ревізор", де телеведуча проводила ревізії салонів краси і різних доглядових процедур для жінок. Однак, крім телебачення, Філонова активно розвиває сторінку в Instagram, де щодня ділиться новинами зі свого життя і радує шанувальників новими фото.

На цей раз в традиційних сторіс Олена Філонова показала фанатам забавну знахідку з інтернету – телеведуча десь відкопала труси з металевою пряжкою, прикрашеною різними каменями. Виглядає білизна одночасно забавно і розкішно, проте про її справжнє призначення можна тільки здогадуватися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сама ж Олена Філонова припустила, що це - пояс вірності, тільки жіноча версія. Вона навіть поцікавилася у фанатів, як їм таке нововведення в світі моди, а також запитала, чи захотіли б вони самі таке носити.

Сторіс Олени Філонової / скріншот
Сторіс Олени Філонової / скріншот

Нагадаємо, що Олена Філонова слваится неординарними публікаціями, тому вирішила поділитися відеозаписом, на якому відображена її Неголена пахва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Філонова похвалилася сонячними знімками прямо з Мальдів, які наповнені нотками пікантності.

Також Знай.uа писав, що Ревізор Олена Філонова вирушила у відпустку на Мальдівські острови, звідки поділилася першими кадрами.