У Національному антарктичному науковому центрі України поділилися милими фотографіями, на яких зображені гігантські кити.

Так, неподалік протоки Лемейр українські полярники зустрілися відразу з трьома великими ссавцями, один з який був особливо привітний. Про це повідомили на офіційній сторінці НАНЦ України в соціальній мережі Instagram.

кити, фото з instagram.com/antarcticcenterua
кити, фото з instagram.com/antarcticcenterua

"Ще одна неймовірна зустріч ☺ Працюючи неподалік протоки Лемейр, наші полярники знову натрапили на китів! Але якщо минулого разу зимівники ненароком розбудили одну з тварин, то цього разу велетень сам підплив до човна, щоб поспілкуватися)) А ще грайливо кружляв навколо "зодіака" і пускав фонтанчики 🐳", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Краса 👏", "Неймовірно 😍😍😍😍", "Чудеса! 😮🔥👏🔥🔥 ", "Яка це частина кита на першому фото? 😅" - коментують кадри користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що українські полярники розбудили гігантських красенів – неймовірні кадри просто зі станції "Академік Вернадський".

    Нагадаємо, українські вчені показали унікальне явище в Антарктиці.

    Як повідомляв портал Знай.uа, в Антарктиді виявили невідомих тварин під 900-метровим льодовиком: "Стебло, що переходить в голову".

    Також портал Знай.uа писав, що "Академік Вернадський" святкує 25-річчя: Google присвятив українській станції головну сторінку.