Всесвітньо відома активістка Грета Тунберг анонсувала вихід свого документального фільму, де у дівчини є рік, щоб змінити світ. Його вихід вона анонсувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що деякий час назад Грета Тунберг вирушила в подорож по всьому світу, щоб переконати світових лідерів вжити заходів проти наслідків зміни клімату.

З собою дівчина взяла камери, і зняла про це трисерійний документальний серіал, який повинен з'явитися на популярній стрімінговій платформі ВВС.

Картина носить назву "Грета Тунберг: рік, щоб змінити світ". Це була тривала місія, як можна зрозуміти з назви.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Камери слідували за шведською школяркою і активісткою весь час, весь рік подорожей. Грета взяла рік відпустки від навчання, щоб подорожувати по світу, щоб дослідити науку про глобальне потепління, кинути виклик лідерам і особисто стати свідком деяких проблем, з якими стикається планета.

Вона бачить людей, які борються з посухою в Африці, таненням льодовиків Канади і наслідків пожеж в Каліфорнії.

Публікація Грети Тунберг, фото: Instagram
Публікація Грети Тунберг, фото: Instagram

У трейлері, який з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, вона заявляє, що бачить всі зміни, і це дає оптимізм: «Надія виходить не від слів. Надія виходить тільки від дій".

Прем'єра відбудеться вже в понеділок, 12 квітня, і подивитися цей твір зможуть всі бажаючі.

Раніше ми повідомляли, Грета Тунберг розщедрилася на 100 мільйонів, кому підуть гроші.

Як повідомляв "Знай.ua", Грета Тунберг помстилася Трампу, що залишає Білий дім.

Також "Знай.uа" писав, що Грета Тунберг дала прогноз до 2050 року, що передбачила активістка через 29 років.