Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, він став учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Володимир поборовся за перемогу не тільки з Сергієм і Сніжаною Бабкіним, а також Катериною Кухар і її чоловіком Олександром Стояновим, а й з Надею Дорофєєвою. Шоумен постав в образі своєї ж дружини, гаряче танцюючи під її хіт "gorit" в боді молочного кольору і на підборах, в той час як сама Дорофєєва приміряла спокусливий образ Мадонни.

Зіркове подружжя частенько називають найкращою парою українського шоу-бізнесу, а тому ведучі шоу, Тіна Кароль і Потап поцікавилися у сім'ї, що їх найбільше дратує один в одному. Надя Дорофєєва зізналася, що терпіти не може, коли Володимир по всьому будинку розкидає дрібні гроші, співачка знаходить їх в кожному кутку. Сам же артист пожартував, що за повір'ями це нібито має приносити гроші.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Він дрібні гроші розкидає скрізь! У кожному кутку будинку у нас дрібні гроші!

Я не розумію, навіщо ти це робиш взагалі?"

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.