Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість видав несподіваний факт про себе - виявляється, він досить тісно пов'язаний з Японією, у Влада японське прізвище.

Родичі шоумена по батьківській лінії розповідали йому, що прадід його діда ще дуже давно прибув з країни сонця, що сходить в Крим, де одружився і завів сім'ю, а після перебрався на континент. Сам же Влад родом із Запоріжжя. Чоловік зізнався, що його тягне до Японії, він обожнює суші, працьовитий і вірить в надійність японських автомобілів.

"В МЕНЕ ЯПОНСЬКЕ ПРІЗВИЩЕ

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Так, дійсно, родичі по батьковій лінії розповідали, що прадідусь мого дідуся був японцем. І колись дуууже давно він приїхав в Крим, де і знайшов свою дружину і зрештою оселився. Із часом сім‘я опинилася на материку, я теж народився у Запоріжжі.

Щодо мене:
1)в Японію реально тягне
2)суші - люблю
3)працювати можу довго
4)в дивних розвагах не помічений
5)в надійність японських автівок все ще вірю"