Відома українська співачка Віра Брежнєва порадувала шанувальників новим знімком на сторінці в соціальній мережі Instagram. Там дівчина продемонструвала шикарний білий костюм, а також струнку фігуру.

Таким чином повідомляється, що на новому знімку дівчина одяглася по весняному: світлі штани білого кольору і вільного крою, такий же піджак. Доповненням став чорний короткий топ, який залишив живіт відкритим. У фанатів є можливість помилуватися фігурою дівчини.

В якості аксесуарів Віра Брежнєва вибрала довгий ланцюжок, а також чорну маленьку сумочку.

Коментарі під постом Віри Брежнєвої, фото: скріншот
Коментарі під постом Віри Брежнєвої, фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У коментарях користувачі почали робити компліменти не тільки самій співачці, але і її зовнішньому вигляду: "Білий класичний костюм, написаний в списку моїх бажань. До чого ж ефектно! Тільки не можу підібрати свій крій, я скажемо - коротун 😂", "Шикарна ❤️", "Стиляга❤️ сумую", "Iкона стилю", "Віра як це стильно, красиво і Потрясно))) ДОБРОГО ранку", "Уффф Міс світу❤️❤️" - пишуть користувачі.

Коментарі під постом Віри Брежнєвої, фото: скріншот
Коментарі під постом Віри Брежнєвої, фото: скріншот

Всього за годину публікації вдалося набрати практично 30 тисяч лайків, і судячи з відгуків можна вважати, що сподобалася вона більшості шанувальників.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом.