Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська досить активний користувач соціальної мережі Instagram. Там вона часто дає поради, які стосуються здоров'я.

Таким чином повідомляється, що цього разу дівчина вирішила розповісти про те, як правильно, а головне необхідно доглядати за собою.

По-перше, головним правилом є стакан води натщесерце, щодня. Людина повинна виробити цю звичку, адже, він допоможе запустити метаболізм всього організму. Також, це є своєрідною першою їжею за день.

Далі потрібно прийняти контрастний душ, так як він здатний підвищити вашу стресостійкість, а це те, що так необхідно кожному, особливо в період карантину.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім цього, душ здатний запобігти різні хвороби, поліпшити кровопостачання, а також посилить обмін речовин, що призводить до зниження ваги.

Легка зарядка з самого ранку зарядить весь ваш день бадьорістю, хорошим настроєм і привчить до самодисципліни.

У морозилці Марина Боржемська радить зберігати завжди трав'яний лід. Робиться це все досить просто: потрібно лише запарити трави в гарячій воді, остудити і розлити по формах.

Щоранку після того, як вмилися, берете кубик і натираєте обличчя, поки він не розтане повністю.

А найголовніше, що допоможе найсильніше в догляді за собою - позитивний настрій. "Подивіться в дзеркало і посміхніться! Скажіть, що ви найчарівніша і найпривабливіша" - підсумувала жінка свою публікацію.

Нагадаємо, Боржемская дала поради, як не дати обвиснути шкірі після схуднення

Як повідомляв "Знай.ua", тренер " Зважених та щасливих" Боржемська оголила попу і похвалилася тілом мрії

"Знай.ua"писав, Боржемська стане новою "холостячкою"? Тренер оцінила свої шанси на місці Мішиної