Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію різних знімків, написавши великий пост про те, як полюбити себе, який попросили створити Дашу 84 відсотки опитаних дівчат з її аудиторії.

Так, артистка запропонувала спочатку розібратися в собі, а після нагадала, що кожна дівчина по-своєму прекрасна. Зірка запропонувала прихильницям відмовитися від фотошопу і ретуші на фото, а також припинити "заходити в кадр", якщо їм нічого сказати, адже все повинно бути з ідеєю, а з порожнечею всередині краще, за словами Астаф'євої, піти "в ліс або до моря".

При цьому красуня доклала до каруселі кілька архівних знімків з дитинства, позуючи зовсім маленькою, ніжно обіймаючи ляльку, а також в підлітковому віці, з подружками.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"...Почну з того, що поясню в черговий раз, що ніяка камера, і ніякий фотограф а тим більше фотошоп не допоможе вам [розумій тобі справжньій] спливти з дна сумнівів, комплексів і нескінченних самодокорів.

Фотографія - це чистий наркотик. Без домішки чогось ззовні.. зараз всі "качки" і "любительки будувати однакові морди" дружно запротестують... але, все ж, я буду наполегливо твердити, що в кадр не можна заходити, якщо вам нічого сказати..

Скажіть собі, в першу чергу. Комусь... фотографу, або навіть простору, який хочете відобразити в кадрі!

Але, з ідеєю. З порожнечею всередині, йдіть в ліс! До моря йдіть... ще куди... але, тільки не в кадр! Я так теж іноді роблю...

Остання фото, бонус-сюрприз, з нагадуванням, що я крізь все, полюбила себе)

Я посередині, якщо що."

instagram.com/da_astafieva/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.