Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе фото з поїздки в Єгипет, де Леся відпочивала в компанії друзів ще в кінці березня. Так, артистка насолоджувалася теплим сонечком і пальмами на території готелю, примірявши міні-бікіні ніжно-рожевого кольору, коротеньку сорочку в тон, а жіночний образ доповнила вузькими сонцезахисними окулярами, аксесуари у вигляді сережок-цвяшків і намиста з намистинками-перлинами власного бренду одягу.

Зірка загадково дивилася вдалину, засвітивши засмагле тіло і груди. Також Леся запропонувала численним шанувальникам взяти участь у конкурсі, щоб виграти таке ж намисто, як у неї.

"Денейшн добрий)

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Хочеш собі таке намисто 😍?
Напиши слово Перлина по буквах в коментах, щоб тебе ніхто не перебив і отримай його в подарунок🥰

Поїхали🤍🤍🤍"

Фолловери не пройшли повз, беручи участь в конкурсі, були і ті, хто засипав Нікітюк компліментами: "Ух ти, яка краса!!!", "Wow😍", " Дуже красива😍"," красуня бомба, просто багіня", " Така літня фотографія!", "Скромненько😁 😁 😁"," Гаряча🤤 👌 🏻","Леся🔥 🔥 🔥 😍".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.