З теплої і сонячної Одеси, яку буквально через пару місяців наповнять хвилі туристів та відпочиваючих, прийшли дуже показові новини. Цього разу ми, дорогий читачу, можемо побачити, як місцеві комунальники готують місто до туристичного сезону, обрізаючи дерева.

До слова, співробітники комунальних служб навіть ризикують життям заради доглянутого вигляду свого міста.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одесса как она есть".

Одеський комунальник, скріншот: YouTube
Одеський комунальник, скріншот: YouTube

У мережі з'явився ролик, який зняли або місцеві жителі міста, або гості перлини біля моря. Можна побачити, в старому місті місцевий комунальник без спеціальних сходів забрався на дерево висотою майже в 5 поверхів й просто зрізає сухі гілки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На опублікованих кадрах, на жаль знято невідомого героя, але публікацію підписали наступними словами: "Одеські безстрашні комунальники". Невідомо також, що штовхнуло чоловіка на такий ризик. Можливо жага до екстремальних відчуттів, а можливо, людина просто якісно робить свою роботу до кінця.

Раніше повідомляли, у Харкові засікли наймилішого відвідувача кав'ярні: "Перемиє весь посуд".

Як повідомляв Знай.uа, єнот-екстремал поставив на вуха київських рятувальників: повис на дереві, як яблуко.

Знай.uа писав, кіт-громила вийшов погуляти і влаштував вечір битих капотів: хозяйка оплатить.